MADA sendvičs ar panko rīvmaizē panētu Camembert sieru, karamelizētiem sīpoliem un ingvera kečupa majonēzi

Sastāvdaļas

    • MADA maize – 4 šķēles
    • Sviests – 1 ē/k
    • Salātlapas – saujiņa
    • Camebmert siers – 120g
    • Majonēze – 1ē/k
    • MADA Ingvera kečups – 1ē/k
    • MADA Karamelizēti sīpoli- 1ē/k
  • Avokado- 1gb
  • Kviešu milti- 2 ē/k
  • Olas- 1gb
  • Rīvmaize- 3ē/k
  • Sāls- šķipsna
  • Eļļa- cepšanai

Pagatavošana

  1. Sieru pārgriež uz pusēm plakaniski un panē abas šķēles miltos, sakultā olā, kam pievienots sāls un rīvmaize. Cep to sakarsētā eļļā (palielā daudzumā), līdz tas ir zeltains un kraukšķīgs no ārpuses, mīksts iekšpusē. Noliek malā.
  2. Maizes šķēles apgrauzdē.
  3. Avokado sagriež šķēlēs vai saspiež ar dakšu putriņā (vienam sendvičam puse no avokado).
  4. Majonēzi sajauc ar ingvera kečupu un uzliek vienu ēdamkaroti uz divām no četrām šķēlēm, virsū kārto salātlapas, avokado, cepto sieru, karamelizētos sīpolus, vēl nedaudz majonēzes-kečupa maisījumu, tad liek otru maizes šķēli pa virsu. Lai labi garšo!